4 Sistem za pražnjenje bačve

4 Sistem za pražnjenje bačve

4 bačvi sistem za pripremu piva Dostupan u Steam Power (Gas ili Electric) i indirektni vatrootporni (LP ili NG) 4BBL Pivovare su posebno dizajnirane za pivare sa prvenstveno prodajom piva na licu mesta ili ograničenom distribucijom. Glavne karakteristike uključuju: - Potpuno izolovani kolač za mahun i čaj za pivu ...

Product Details

4 bara sistem za pripremu piva

Dostupan u Steam Power (Gas ili Electric) i Indirektni Fire (CLP ili NG)


image002.jpg

Pivnice 4BBL su posebno dizajnirane za pivare sa prevashodno prodajom piva na licu mesta ili ograničenom distribucijom.


Glavne karakteristike uključuju:

- Potpuno izolovani kaljužni kaljuž i kuhinjski kotao koji se montiraju na modularnoj, radijusnoj ivici i ispod podnožja od nerđajućeg čelika, dizajniran za jednostavnu i efikasnu ugradnju u gotovo bilo kojoj strukturi

- Dizajn radne površine radijusa koji praktično eliminiše opasnosti od putovanja i daje Portland Kettle Works Brewhouse jedan od najtanjijih otisaka dostupnih na tržištu

- Samostalna spremnik za vruće tečnost (HLT) koji ima dvostruko veću snagu. Donošenje svakodnevnog duplog šaržera, čišćenja na licu mesta (CIP) i pranja svježeg pecanja, uz ublažavanje skupih kašnjenja nastalih čekanjem na toplu vodu

- Fleksibilna konfiguracija sistema pivara

- In-line dizajn, u kome su dostupne samo kašice i kotlići sa pista

- Dostupan je u trouglastom dizajnu, gde su sve tri rezervoara za pivu dostupne sa pješačkih staza

- Mash tun dizajniran da efikasno pere širok izbor piva

- Zrnasta vrata se postavljaju na optimalni nivo za off-loading u standardne 55-galonske bubnjeve, za jednostavno i efikasno čišćenje


Sa našom opremom 5BBL i 7BBL Brew oprema, primetićete da vaša krovna kuća Portland Kettle Works ima ventile i kontrole pogodno postavljene u temeljno osmišljenom i ergonomičnom dizajniranom kolektoru, koji je odmah u blizini i unutar dometa elektronike za kuću. Ovo je u suprotnosti sa nekim konkurentskim brewhouses sa ventilom i elektronikom koji se besciljno razbacuju oko sistema, traka za zatvaranje krakova i malo očigledne predanosti procesu proizvodnje pile. Nedostatak redundantnosti i hrabrih inovacija koje ćete otkriti u našoj kučići odražavaju stavove i iskustvo pivara koji su im pomogli da ih usavršite.


Direct Fire Brewhouse -Linear Layout


image004.jpg


Direct Fire Brewhouse -Tri Layout


image005.png


Steam Brewhouse -Linear Layout

image009.png

Steam Brewhouse -Tri Layout

image009.png

DEFINICIJE FUNKCIJE 4BBL BREWHOUSE

Calandria

U najstrožijem smislu značenja kalandrija je grejač koji se koristi za isparavanje. U sistemima za kuvanje dizajniranih od strane Portland Kettle Worksa, kalandrija je grejni element kroz koji se voda ili voda prelaze na zagrevanje. Calandrias se mogu naći samo na paradajzama.

Vanjska Calandria je standardna oprema na svim našim tonovima. Omogućava pivari da vrlo precizno kontroliše temperaturu kašice, pumpanjem šarže kroz vanjsku kalandriju i zagrevanjem od nule do 20 (ili više) stepena F. u jednom prolazu. Ovaj zanatski sistem je jedinstven i poseduje Portland Kettle Works.

Unutrašnje kalandrije se mogu naći na svim našim kotlovima za boce i vrućim tankim tankama. Dodaju moćni element za zagrijavanje pantalone za alate pivare i mogu se vrlo precizno kontrolisati podešavanjem količine dovoda pare u njih.


Pogon promenljive frekvencije

VFD jedinice su elektronski uređaji za kontrolu brzine za motore. Možete zamišljati VFD kao prekidač prekidača za bilo koji motor u vašem sistemu za pripremu piva. Portland Kettle Works zapošljava VFD na svim motorima u vašem sistemu. Pumpe za pivare, pumpe na korpi, pumpe za toplu tečnost i hladnu tečnost, kao i komponente miksera, grabljivica i plugova, opremljene su VFD-ima koje omogućavaju vrlo precizno kontrolu brzine.

Pogon promenljive frekvencije kontroliše brzinu motora ograničavajući ciklus Hz na 3-fazne motore, što je manji Hz što sporiji rad motora. Kvalitetni VFD bi trebao omogućiti pun obrtni momenat pri manjim brzinama, tako da se snaga ne smanjuje, samo je smanjena brzina motora. VFD-ove koje koristi Portland Kettle Works su kompatibilne sa jednofaznim, 220 V, trofaznim 208-230 V i 3-faznim 460 Vt električnim sistemima. Samo treba da znamo kako želite.


Klin žice / V-žice

Klin žice ili V-Wire lažno dno predstavljaju najsavremeniju tehnologiju za filtriranje kašnjenja za pivare. Portland Kettle Works koristi samo prave V-Wire lažne dno u svim našim tonovima. Glavni iza V-Wire-a je da postoji velika površina koja kontaktira kašičicu, a ispod površine kontakta filter je trougao u poprečnom preseku. Površina površina daleko od kontaktnog sloja veoma brzo odlazi, minimizirajući rizik od začepljenja ekrana filtracije, uz istovremeno omogućavanje slobodnog protoka korte kroz ekran. Manje efikasne zamjene za V-Wire su laserske rezane, izbušene ili punjene ploče od čelika koje smanjuju efikasnost i ne koriste dobro poznate prednosti V-Wire-a u vašoj mahunu.


Konicalna bottoms & Ultimate Drains

Konična boca i Ultimate Drains su dizajnirana na svim pivovarskim tankovima Portland Kettle Works. Mi smo konstruisali malo konusno dno na Mash Tuns, Boiler kotlima, Hot Liquor i Cold Liquor tenkama, i Grants. Svaka od ovih komponenti je opremljena sa ultimativnim odvodom centrale koji odgovara brzom ispiranju i čišćenju rezervoara za pranje. Malo razlike u dizajnu poput konusnog dna sa krajnjim odvodom definišu razliku između odličnog dana piva i borbe svakog dana.

Certified Food Grade 304L nehrđajućeg čelika

Certified Food grade 304L nehrđajućeg čelika, poznat i kao A2 ili 18/8 nerđajući čelik je Sanitarna nehrđajuća komponenta hranljive hrane koja se koristi u svim rezervoarima Portland Kettle Works. Čelik se sastoji od 17,5 do 20% hroma i 8 do 11% nikla zajedno sa drugim jedinjenjima.

Zanimljivo je da se čelik sastoji od ne više od .08% ugljenika. Materijal je uglavnom nemagnetski, osim ako nije visoko obrađen. Njegova jednostavna upotreba u formiranju i dugoročnoj stabilnosti čine ga kao preferent za opremu za pivare.

Čisti na mestu

Clean In Place (CIP) se odnosi na mogućnost čišćenja cisterni polu-automatski bez potrebe za čišćenjem ruku. Portland Kettle Works je napravio CIP u svim svojim rezervoarima tako da tenkovi i kotlići naših sistema u suštini postaju nešto poput samostalne mašine za pranje sudova. Alati potrebni za obavljanje ove radnje uključuju vruću vodu, pumpu, unutrašnju sprej lopticu i hemikalije za čišćenje.

Čiste sisteme čuvaju pivaru ogromnu količinu vremena i rada. Pravilno projektovani CIP sistemi efikasno i brzo saniraju vaš sistem piva.


image012.jpg


Hot Tags: 4 bara sistem za pripremu piva, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, na prodaju

Upit

Srodni proizvodi